WEBINAR Mindful opvoeden in een druk gezinsleven
Evenementen
DINSDAG
9
FEBRUARI

Dinsdag 9 februari 2021

Van 20u00 tot 21u00

WEBINAR Mindful opvoeden in een druk gezinsleven

bij je thuis

3770 Riemst

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ervaar jij de voorbije maanden (of misschien zelfs jaren?) als een constante en voortdurende 'overbevraging' door je kids, je partner, je werk, ... ? Merk je dat jouw ouderschap ontaardt in één van de vele taken op een eindeloze 'to do' lijst, terwijl je vergeet te genieten? Heb je soms het gevoel dat je geen gelegenheid krijgt om te recupereren en eens rustig stil te staan bij je eigen behoeften?

Maak tijdens dit webinar kennis met mindfulness en 'aandachtig opvoeden' en leer hoe je tot rust kan komen ondanks een druk gezinsleven. Ervaar hoe je letterlijk en figuurlijk adempauze kan nemen, ondanks de vaak stressvolle periode waarin je leeft. Durf tijdens dit webinar eens te kijken naar alarmsignalen die je lichaam of humeur uitstuurt en wordt bewust van hoe het afgelopen coronajaar jouw gezinsleven heeft beïnvloed, en misschien zelfs met momenten uit balans bracht? Dit webinar is voor ouders die alert zijn voor signalen van overbelasting, die bewust willen worden van valkuilen, of/en op zoek zijn naar extra flow en zingeving in het ouder-zijn. We gaan in op fysieke, mentale en emotionele ontspanning en bewustwording. Je krijgt praktische oefeningen en handige tips die opvoeden en ouderschap (nog) aangenamer maken, en die het hele gezin ten goede komen.

In samenwerking met Huis van het Kind Riemst en Judith Sluijsmans (Konsilora)

Om je in te schrijven, stuur je een mailtje naar [email protected]
met vermelding van de webinar, je gemeente en vanuit welke rol je deelneemt (ouder, grootouder, leerkracht, onthaalouder, opvoeder, ...)

Na inschrijving, krijg je kort naar de webinar-datum toe, een deelnamelink (rekening houdende met een aantal voorrangsregels).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker