Webinar Xpliciet communiceren
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 22 oktober 2020 (van 19u30 tot 20u30)

/

Webinar Xpliciet communiceren

thuis

3500 Hasselt

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema's komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via www.cm.be/agenda . #samenenvoorelkaar

Je hebt het "ergens" moeilijk mee, maar je durft het niet bespreekbaar te maken, je vermijdt liever "conflicten", je houdt niet van ruzie maken, je voelt je niet comfortabel, niet veilig genoeg, om te zeggen wat je al lang zou willen zeggen?

(H)erken je deze gedachtenspinsels, deze gevoeligheden? Wij willen je bij middel van een interactieve sessie rond expliciete communicatie helpen om je comfortabeler te leren uitdrukken over niet- vanzelfsprekende dingen.

Na deze uitwisseling mag je ernaar uitkijken om duidelijker, energieker, meer ontwapenend en met meer comfort en vertrouwen het woord te nemen en op te komen voor je eigen behoeften? Wil jij dat ook? Schrijf je dan gerust in.

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Op 21 oktober (de dag voor de online sessie) krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker