Dubbeltentoonstelling David Hockney in Bozar
Evenementen > Rondleidingen
WOENSDAG
24
NOVEMBER

Woensdag 24 november 2021

Van 11u00 tot 12u30

Dubbeltentoonstelling David Hockney in Bozar

Ravensteinstraat 23

1000 Brussel

€23

Basistarief: 23,00 €; Ledentarief - 20.00: 20,00 €

Dit najaar zijn er maar liefst twee tentoonstellingen van David Hockney te zien in Bozar. Tot op heden blijft de Britse artiest een van de meest invloedrijke en inspirerende kunstenaars ter wereld. In ‘Werken uit de Tate Collectie 1954-2017’ maak je een reis door Hockneys volledige carrière, met iconische beelden uit de Londense ‘swinging sixties’ en Zuid-Californië, zijn beroemde dubbelportretten en monumentale landschappen.  "Ik ben niet gestopt met schilderen of tekenen, ik heb enkel een ander medium toegevoegd."  Van Hockneys honger naar experiment, levert ook het tweede luik het bewijs. ‘De komst van de lente, Normandië, 2020’, toont je de kleurrijke iPad-schilderijen die hij tijdens de eerste lockdown maakte. Hockneys schilderijen hebben een tijdloosheid die jong en oud blijft aanspreken. En in zijn meest recente werk vindt de ondertussen 83-jarige artiest zichzelf nog maar eens opnieuw uit. Mis dit dubbele eerbetoon niet!
Tip: Omwille van de Coronamaatregelen zijn er slechts 10 deelnemers per groep toegelaten. Voor de snelle beslissers dus!
Belangrijk: Het inkomticket is niet inbegrepen in de deelnameprijs. Een ticket geeft toegang tot de dubbeltentoonstelling. Vergeet niet om onmiddellijk na je inschrijving voor de rondleiding bij Amarant je inkomticket aan te kopen via de website van Bozar, zodat je zeker bent van een plaatsje in het museum.
Inkom via museumpas is gratis maar moet ook gereserveerd worden en ter plaatse de dag van het bezoek omgezet worden naar een ticket. Je kan daarvoor terecht in de ticket office aan de overkant van Bozar. Gelieve daarvoor voldoende tijd te voorzien.

Begeleiders: Valerie Delaey

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker