Afgelast : Mantelzorgwerking - Infonamiddag: Perfectionisme
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 18 september 2020 (van 14u00 tot 16u00)

/

Afgelast : Mantelzorgwerking - Infonamiddag: Perfectionisme

Beekstraat 25

3070 Kortenberg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deze activiteit werd afgelast omwille van verlengde coronamaatregelen. Perfectionisme is een gek beest waar ook veel mantelzorgers mee worstelen. Deze infosessie begeleid door Erna Claes, doctor in de psychologie, geeft een antwoord op drie vragen die opduiken wanneer perfectionisme doorweegt: Wat is perfectionisme eigenlijk? Hoe ben ik eraan gekomen? Geraak ik er van af en hoe?
Er is niets mis mee de dingen goed te willen doen en streven naar verbetering. Uit dingen het beste willen halen is vaak heel positief. Soms is er echter een klein, knagend gevoel dat zegt dat het niet goed genoeg is, dat zegt dat u iets beter zelf doet in plaats van een taak uit te besteden. Wanneer dit gevoel de overhand neemt, dan kan dit verlammend werken.
Het is niet nodig om perfectionisme volledig uit uw leven te bannen. Uit ervaring blijkt zelfs dat de meeste mensen dit ook niet willen. De juiste balans vinden in uw perfectionisme is wel een uitdaging. In deze infosessie komt u te weten hoe u dat kan doen.

Inschrijving gewenst vòòr 15 september.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker