TEKST try-out 'Els De Schepper Ziet Ze Vliegen'
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
19
MAART

Vrijdag 19 maart 2021

Van 20u00 tot 22u00

TEKST try-out

Plankstraat 18

3800 Sint-Truiden

€16.59

Basistarief: 16,59 €

’t Is gebeurd. Els de Schepper ziet Ze vliegen….

Al leven we momenteel misschien in rare tijden, het komt goed. Laat ons dààr op focussen en positieve gedachten cultiveren! Dat is veel heilzamer voor onze gezondheid.

ONS ELS presenteert een gloednieuw spektakel, wat ze op jullie komt uitproberen!!! Het wordt een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van Eds Airlines.

Je zet je gsm in vliegtuigstand en dan start een dolle show vol gein en ongein. Laat je dus meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess i geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk.

Een spannend verhaal met een absurde inslag a la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende "vliegende" apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.

¨Praktische info:

Timing:

18:00: deuren open

18:15-19:15: aperitief/maaltijd *

19:45: curfew

20:00-22:00: voorstelling

22:30: laatste drankbestelling

23:00: deuren gesloten

* Wij bieden tickethouders en niet-tickethouders de kans om voor een voorstelling in een bubbel van minimum 3 pers. – maximum vier pers. rustig te tafelen. We zijn nog bezig met het finaliseren en digitaliseren van onze menukaart. Zodra deze beschikbaar is, promoten we die op onze socials en de website. Let op: van niet-tickethouders verwachten wij dat ze bij het afruimen van de tafels het café verlaten of een ticket kopen aan onze avondkassa als de show online niet uitverkocht is. Fysieke tickets kosten 20 euro en kunnen betaald worden met cash, bancontact of payconiq. Het reserveren van een tafel kan ten laatste 48u op voorhand via [email protected] met als vermelding de contactpersoon, het aantal personen en de gerechten. Op vraag van de artiest worden er tijdens de voorstelling geen maaltijden en/of versnaperingen geserveerd.

Covid-19 statement:

Op de vraag of ons café wel coronaproof is, zeggen wij volmondig ‘ja’. Onze vijftien tafels en twee ‘lounges’ zijn standaard ingedeeld per bubbels van vier personen en op anderhalve meter afstand van elkaar. Concreet kunnen wij dus voorlopig max. 65 personen veilig zetelen. Door de verstrengde maatregelen nemen wij ook de volgende regels...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker