Zuidermysteries
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 27 augustus 2021 (van 20u00 tot 21u30)

/

Zuidermysteries

Bolivarplaats, Antwerpen

2000 Antwerpen

€15

Basistarief: 15,00 €; kinderen tot 12j: 10,00 €

Tijdens deze vertelwandeling dwalen we door het Antwerpse Zuid en vertellen intrigerende verhalen. We maken kennis met merkwaardige figuren. Allen zijn ze op zoek, naar rijkdom, liefde, roem of macht, maar bovenal naar eeuwig leven. Artiesten, krijgsheren en ondernemende dames, we leven met ze mee in hun spannendste momenten en ontrafelen zo we mysteries van het Zuid.

Al ronddwalend op het Antwerpse Zuid maken we kennis met personages van diverse pluimage. Artiesten, krijgsheren en ondernemende dames, deze merkwaardige figuren zijn allen op zoek naar iets: naar rijkdom of liefde, naar roem of macht, maar bovenal naar eeuwig leven.

We vertellen hun authentieke levensverhalen, welke garant staan voor een reeks intrigerende historische vertellingen. Zo leven we met hen mee in hun spannendste momenten. Vaak mondde dit uit in een bloedige strijd op leven en dood, gevoelige zielen zijn hierbij gewaarschuwd.

Als u wil ontdekken hoe lang voor de Sinksenfoor al emoties, zonde en misdaad hoog oplaaiden, wandel dan mee en ontrafel de mysteries van het Zuid.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker