NEW DATE: 30 years Channel Zero #2 SOLD OUT
Muziek > Concerten
VRIJDAG
21
JANUARI

Vrijdag 21 januari 2022

Van 20u00 tot 22u30

NEW DATE: 30 years Channel Zero #2 SOLD OUT

Anspachlaan 110

1000 Brussel

€36

Basistarief: 36,00 €; Voorverkoop: 37,00 €

In 2022 staat Channel Zero exact 32 jaar op het podium. De band wil dit dan ook samen met zijn fans vieren in de even legendarische Brusselse AB.

Channel Zero kan al terugblikken op 7 studioalbums. 7 metalparels waarvan 'Unsafe' en ‘Black Fuel’ ongetwijfeld dé klassiekers bij uitstek zijn die epische singles hebben voorgebracht als 'Black Fuel’, ‘Help' en 'Suck My Energy'. Live heeft de band in al die jaren zowat elk Europees festival plat gespeeld en de ganse wereld rond getoerd met internationale artiesten als Body Count, Megadeth, Danzig, Biohazard en Kiss.   

Muzikaal heeft Channel Zero de afgelopen 3 decennia een memorabel internationaal parcours afgelegd, maar er waren soms ook minder mooie momenten. Tijdens deze feestelijke avond kijkt de band terug op dit roemrijke verleden met lief en leed, maar vooral ook met keiveel goeie, luide muziek!

Kom mee vieren en ontdek welke verrassingen en special guests Channel Zero allemaal voor jullie in petto heeft tijdens deze onvergetelijke avond! Het wordt sowieso hét metalfeest van het jaar!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker