Concert 'Grüsse aus Wien' in de Singel.
Muziek > Concerten
ZONDAG
10
APRIL

Zondag 10 april 2022

Van 15u00 tot 18u00

Concert

Turnhoutsebaan 132

2970 Schilde

€40

Basistarief: 40,00 €; Leden: 37,00 €

‘Never change a winning team’. Wat in de ploegsport geldt, geldt op velerlei terreinen. Verander niet te licht een ingeburgerd beeldmerk, een kenmerkende tune in de radio of op TV, een succesnummer in de programmering.

Wat bijvoorbeeld in de programmering al gauw een gemakkelijkheidsoplossing lijkt. En gevaarlijk bovendien. Want hoe lang blijft het succes van een groep, een voorstelling, een klinkende naam duren?
Als wij van onze lokale club ons die vraag al stellen, hoeveel meer moet NEOS-Nationaal zich dan daarover bevragen? En toch, toch is er andermaal in 2022 - na opeenvolgende afgelastingen in 2020 en 2021 -
GRUESSE AUS WIEN.
Meer bepaald op zondag 10 april 2022 om 15 uur in De Singel.

Met ook nu weer dirigent André Walschaerts en het Groot Robert Stolz Promenade Orkest als steun en toeverlaat van de solisten uit binnen- (sopraan An Lauwereins en tenor Hans-Peter Janssens) en buitenland (sopraan Katharina Melnikova en bariton Peter Thunhart), het Arenbergkoor uit Leuven en de balletintermezzi door het corps van Linda Baclaine.

Welk succesprogramma Connie Neefs zal presenteren? Het onverwoestbare en tegelijk tijdloze repertoire van meeslepende melodieën en frisse duetten waar de Straussfamilie, Franz Lehar, Carl Millöcker, Robert Stolz himself plus een rist niet-Weense beroemdheden garant voor staan.

Een beter post-Corona cadeau kunnen we onszelf niet schenken. Tot dan.
----------------------------------------------------------------------------------------Praktisch:
Wanneer: zondag 10 april 2022 om 15.00 uur;
Waar: de Singel, Jan Van Rijswijcklaan 155 te Antwerpen; verplaatsing op eigen kracht;
Kaarten: onze club heeft een optie op 25 zitjes; prijs NEOS-leden: € 37,- (niet-leden: €40); boekingen zijn afgesloten; nieuwe aanmeldingen komen op een wachtlijst;
Info: [email protected] of 03 658 24 38 (Walter Haentjens)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker