ABBA Gold The Concert Show 'Knowing You, Knowing Me'
Muziek > Concerten
ZATERDAG
25
SEPTEMBER

Zaterdag 25 september 2021

Van 20u00 tot 23u00

ABBA Gold The Concert Show

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel

€26

Basistarief: 26,00 €; -21/+60: 24,00 €; ABO: 22,00 €

Na twee uitverkochte voorstellingen voor een dolenthousiast publiek in seizoen 2018-2019, keert ABBA Gold op algemeen verzoek terug naar den egger! Mocht je er toen niet bij geweest zijn, is dit het uitgelezen moment om alsnog alle hits van Agnetha, Benny, Bjorn en Anni-Frid te ervaren in een spectaculaire concertshow. Op 25 september 2021 zorgt dé meest internationaal geroemde ABBA-tributeband weer voor onweerstaanbare disco vibes in den egger! Having the time of your life!

Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA-gebeuren van toen met de rijke muzikale volheid van nu, aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits.

Het concert van deze Duits-Britse groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters, maar in heel de wereld maakt deze indrukwekkende revival furore. Europa, Rusland, Japan, het Midden-Oosten, overal wordt de groep gevraagd.

The ABBA feeling is still alive!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker