CONNECT / Expo met Casper ter Heerdt en Colin Waeghe
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
DINSDAG
22
JUNI

Dinsdag 22 juni 2021

Wo 26 mei 2021 - Zo 27 juni 2021

Geen tijdstip beschikbaar

CONNECT / Expo met Casper ter Heerdt en Colin Waeghe

Burgstraat 5

8340 Damme

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De artistieke werking bij Stichting IJsberg wordt in 2021 opgebouwd rond het thema verbinding. Voor de expo ‘CONNECT’ brengen we twee kunstenaars in één tentoonstelling samen omdat wij een onderliggende connectie in hun kunstenaarschap zien en voelen. U ook?

CASPER TER HEERDT (NL/°1966) is een conceptueel kunstenaar die in zijn werk reflectie, projectie en herkenning onderzoekt. Hij verbindt persoonlijke ervaringen en herinneringen en laat bewust ruimte voor de interpretatie van de beschouwer. Zijn werk nodigt uit tot reflectie en dialoog, geconcentreerd rond de vraag ‘wie’ wij als mensen zijn. Hij creëert verstilde omgevingen, waar elk moment iets kan gebeuren.

COLIN WAEGHE (BE/°1980) woont en werkt in Brussel. Hij begon zijn actieve kunstenaarscarrière in 2004 en ontwikkelde gaandeweg een eigen toets die de grens opzoekt tussen figuratie en abstractie. De beelden die hij creëert zijn geladen, ze zitten vol energie en ingehouden spanning. In zijn oeuvre onderzoekt en verbindt hij verschillende facetten van de idee en identiteit. Het werk van Waeghe wordt gekenmerkt door een mengeling van autobiografische elementen, flarden uit de actualiteit en beelden ontleend aan de media.


☞ Een bezoek aan Stichting IJsberg moet je niet vooraf reserveren. Wel moet je rekening houden met de coronamaatregelen. Hier vind je alles nog eens op een rijtje: https://stichtingijsberg.be/praktisch-1.html

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker