Poëzie in ’t Park
Kunst & Cultuur > Literatuur
ZONDAG
29
AUGUSTUS

Zondag 29 augustus 2021

Van 15u00 tot 17u00

Poëzie in ’t Park

Lucien Matthyslaan

9800 Deinze

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zondag 29 augustus kunnen poëzieliefhebbers hun hart ophalen in de parken rond de Leieboorden in het centrum van Deinze. Tijdens een wandeling in het Kaandelpark, het Martinuspark en de Brielmeersen genieten zij van korte poëzie-optredens in kleine groepjes. Bij regenweer is er telkens een alternatieve binnenlocatie voorzien. Op de affiche prijken tal van namen zoals Delphine Lecompte, Steven Van Der Heyden en Luc C. Martens de bekendste zijn.
Naast Delphine Lecompte, Luc C. Martens en Steven Van Der Heyden nemen ook tal van Deinse dichters deel aan dit mini-poëziefestival. Onder meer Matthias Haeck, Sven De Potter, Maaike Carrette, Nikki Petit, Patrick Verstraete, Mieke Geldhof, Annemie Hautekeete, Gaby Nachtergaele en Franky Taveirne dragen voor uit eigen werk. Zij zijn lid van het dichterscollectief Décédé of werden uitgenodigd door stadsdichter Steven Van de Putte, die zelf ook een aantal stadsgedichten zal voordragen.
Poëzie in ’t Park is gratis. Na de poëziewandeling kunnen de deelnemers tot 18 uur napraten in het Brielpaviljoen (Brielmeersen, Lucien Matthyslaan 15, 9800 Deinze). Reserveren is verplicht (voor 23 augustus 2021) via [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker