Absynthe Minded
Muziek > Concerten
ZATERDAG
5
MAART

Zaterdag 5 maart 2022

Van 20u15 tot 20u15

Absynthe Minded

Smallestraat 2

2400 Mol

€27

Basistarief: 27,00 €

Absynthe Minded, de band waarmee Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpopgeschiedenis schrijven, duikt zijn twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn, samengevat in zeven langspelers, waarvan het laatste wapenfeit ‘Riddle Of The Sphinx’ in juni 2020 het levenslicht zag.
Het perfecte moment dus om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting te vertalen. Daar waar klassiekers als ‘Envoi’ of ‘My Heroics, Part One’ fantastisch tot hun recht komen. Daarnaast dook Bert Ostyn naar aanleiding van het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek 2021’ ook in het repertoire van collega’s Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel, waarmee hij nogmaals zijn statuut als songwriter pur sang bevestigde.
Kortom, de 20ste verjaardag van Absynthe Minded is er eentje waar we reikhalzend naar uitkijken!
Met: Bert Ostyn (zang, gitaar), Sergej Van Bouwel (bas), Toon Vlerick (gitaar), Isolde Lasoen (drums) en Laurens Dierickx (keys)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker