WatchApp: IMKE.
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 31 maart 2021 (van 0u00 tot 2u00)

Woensdag 7 april 2021 (van 0u00 tot 2u00)

Woensdag 14 april 2021 (van 0u00 tot 2u00)

Woensdag 21 april 2021 (van 0u00 tot 2u00)

/

WatchApp: IMKE.

ONLINE

3000 Leuven

€13

Basistarief: 13,00 €

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf. (Alessandro Fantucci)
Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’
presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden.
Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’.
Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.
IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.
De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.
Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.
Volg dit verhaal in real time, exclusief via de
speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…
De ticketverkoop loopt tot dinsdag 13 april, 19.00 uur. Om 19.00 uur worden de ticketlinks op inactief gezet.Problemen: helpdesk via [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker