'NUFF SAID
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 1 oktober 2021 (van 20u00 tot 23u00)

/

Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

'NUFF SAID in De Studio

'Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de laatste 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Vanaf oktober kan je opnieuw elke maand naar 'Nuff Said. In De Studio. Nog steeds voor boeiende shows met verse namen - van comedy en hip hop tot spoken word. Met Soe Nsuki als je nieuwe host. Op 01.10 trappen Arenberg, 'Nuff Said en De Studio het nieuwe seizoen op gang met een knaller van een line-up.

LINE-UP


Wim Helsen
Judith Okon
Massih Hutak
Sumaya Chekkali
Alex Agnew


Wim Helsen

Won met zijn eerste voorstelling Heden Soup! meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant.

Judith Okon

Zingt bij verschillende artiesten zoals Zap Mama, Selah Sue en Delvis. Ze studeerde jazz aan het Antwerpse Conservatorium en laat zich inspireren door de vrijheid en emoties die muziek kan teweegbrengen. Ze brengt met haar indrukwekkende stem een mix van van soul, jazz en hiphop. Dit najaar komt de eerste single uit van haar debuutplaat onder de naam OKON.

Massih Hutak

Een Afghaans-Nederlandse rapper en schrijver. In 2016 gaf hij zijn baan als docent Nederlands en maatschappijleer op om zich volledig te richten op zijn grote liefde: muziek. Hij schrijft niet alleen liedjes, maar ook verhalen en columns, die worden en werden gepubliceerd in onder andere Het Parool, de Volkskrant en Das Magazin.

Sumaya Chekkali

Een 22-jarige woordkunstenares uit Antwerpen met roots in Yemen, Somalië en Algerije. Ze beperkt zich niet tot enkel schrijven, maar houdt ervan om elk aspect van het kunstenaarschap te onderzoeken. Zo behoort schilderen ook tot één van haar manieren om zich uit te drukken. Een paar jaar geleden begon ze haar liefde voor spoken word te delen.

Alex Agnew

Werd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won. Volgens Alex moet comedy schuren en heilige huisjes omver trappen. Hij is een mindfucker. Als mensen denken ‘Ja, eindelijk zegt iemand het!’ haalt hij dat in de volgende zin onderuit. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje, Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai.

Tickets bestel je via De Studio.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker