Inmaken? Dat doe je toch zelf …
Opleidingen & Workshops
DINSDAG
10
AUGUSTUS

Dinsdag 10 augustus 2021

Dinsdag 27 juli 2021 (van 13u00 tot 17u00)

Dinsdag 3 augustus 2021 (van 13u00 tot 17u00)

Dinsdag 10 augustus 2021 (van 13u00 tot 17u00)

Van 13u00 tot 17u00

Langemarkstraat

8920 Poelkapelle (Langemark-Poelkapelle)

€60

Basistarief: 60,00 €

Ben je ook zo enthousiast van al die lekker gevulde potjes met groenten, chutney, … Dan ben je van harte welkom om een workshop te komen volgen. In de workshop “Inmaken” gaan we specifiek in op het conserveren met suiker (zoet), azijn (zuur) en een combinatie daarvan. Want hoe werkt inmaken nou precies en wat kan je allemaal inmaken? Moeten potjes nou wel of niet op de kop? Waar moet je allemaal rekening mee houden als je een recept aanpast? En wat als je liever minder suiker of azijn gebruikt? Allemaal vragen die aan bod zullen komen tijdens de workshop en waar je een antwoord op zult krijgen.

Bij de workshop inmaken werken wij in kleine groepjes van 1 tot max. 3 personen. Leuk om met je vriendin een gezellige en leerrijke cursus te volgen. Een aanrader voor moeder en dochter. Zo zorgen we ervoor dat iedereen voldoende aandacht krijgt en aan het einde van de workshop ook daadwerkelijk grip op de materie heeft.
De workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 60 per persoon. Bij de workshop inbegrepen zit koffie/thee en iets lekkers, proeverijen, materialen en de benodigde groenten & fruit. Na de workshop ga je naar huis met een aantal potten zelf ingemaakte groenten & fruit, goede kennis over het inmaken met zoet, zuur en een basiskennis om thuis ook aan de slag te gaan.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker