Jan Jaap van der Wal - III-ième (try-out)
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
WOENSDAG
22
DECEMBER

Woensdag 22 december 2021

Van 20u30 tot 22u00

Jan Jaap van der Wal - III-ième (try-out)

Pastoor De Nevestraat 10

9900 Eeklo

€13

Basistarief: 13,00 €; -26 jaar: 9,40 €

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen. In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen.
In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

Deze voorstelling vindt plaats in de polyvalente zaal van CC De Herbakker en niet in jeugdcentrum Kubiek, zoals eerder gecommuniceerd.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker