Lopen en nieuwe mensen ontmoeten in Antwerpen 2/7
Sport > Atletiek
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 2 juli 2020 (van 19u00 tot 22u00)

/

Lopen en nieuwe mensen ontmoeten in Antwerpen 2/7

2930 Brasschaat

2930 Brasschaat

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deze activiteit is ideaal voor de actieve en sportieve singles die elkaar willen ontmoeten in een casual en sportieve context.

Loop je marathons of ben je recreatieve loper? Elke loper is bij ons welkom om mee te doen aan een gezellige of sportieve loopsessie. Wij ontmoeten elkaar aan Kinderboerderij Mikerf.

Loop je graag samen met anderen en praat je graag onderweg? Dat kan ook. Wij voorzien hiervoor ongeveer 1,5 uur. Wie sneller klaar is kan stretchen en wachten op de rest. Dus je kiest zelf hoe lang en hoe intensief je loopt. Belangrijk is dat je sportief bezig bent terwijl je nieuwe en gelijkgestemde mensen ontmoet. Na de loopsessies voorzien wij tijd om na te praten en kunnen wij iets eten of drinken. Douches aanwezig op locatie, maar in juli mogen wij ze niet gebruiken.

Gratis inschrijving is noodzakelijk via www.activecupids.be/kalender. De parking is in de buurt van Kerkedreef 48, 2930 Brasschaat en juist aan de ingang van het bos De Inslag net tegenover de ingang van Kinderboerderij Mikerf.
Startplaats is de ingang van het bos De Inslag.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker