Drive-in movie 'THE RACER'
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 28 mei 2021 (van 21u30 tot 23u40)

/

Drive-in movie

Zuiderlaan 46

8790 Waregem

€8

Basistarief: 8,00 €

De cultuurdienst organiseert een ‘old fashion’ drive-in cinema in aanloop naar het BK Wielrennen. Gezellig met je bubbel kan je in de wagen genieten van de meeslepende film ‘The Racer’. Zoals het een authentieke drive-in betaamt, weerklinkt de film door je autoradio. Met een “knabbelpakket” dat je vooraf kan bestellen ten voordele van Kom op Tegen Kanker, maak je het extra knus.

‘The racer’, met o.m. Louis Talpe en Matteo Simone, speelt zich af in de zomer van 1998. De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste ‘Domestiques’ (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Dom koestert echter een geheim verlangen om zelf één keer die gele trui te dragen…

Laat je vervoeren in deze race en beleef een bijzondere filmavond.

Info en reservatie: https://www.waregem.be/iedereenkampioen/drive-movie-racer

Let wel! Het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol. Omwille van de huidige coronamaatregelen is het verplicht om met de wagen te komen, omstaanders en fietsers zijn niet toegelaten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker