Versier de kerstbomen in de dorpskernen!
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Wo 9 december 2020 - Do 31 december 2020

/

Versier de kerstbomen in de dorpskernen!

Dorpskernen zn

9550 Herzele

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op vraag van de taskforce Corona besliste het lokaal bestuur van Herzele om de deelgemeentes op te fleuren met kerstbomen.

Kerstbomen op elke dorpskern
Het lokaal bestuur kocht 10 grote en 50 kleine kerstbomen per deelgemeente. De technische dienst zal deze bomen verdelen naar de verschillende deelgemeentes. De taskforce Corona is een samenstelling van meerderheid en oppositie die instaat voor de opvolging van de pandemie en de relance erna. Deze taskforce kwam met het idee om kerstbomen te versieren in de deelgemeentes van Herzele. Het lokaal bestuur ging met plezier in op dit voorstel om de dorpskernen op te fleuren.

Versier zelf een kerstboom
Het lokaal bestuur roept inwoners, verenigingen, scholen,... op om deze kerstbomen te versieren, uiteraard met respect voor de geldende coronamaatregelen. Op die manier wil het lokaal bestuur het samenhorigheidsgevoel versterken. Laat hierbij je creativiteit de vrije loop, maar blijf aandachtig voor de geldende coronamaatregelen:
- Draag een mondmasker
- Hou afstand van anderen
- Versier met maximum vier personen per kerstboom

Hang de versiering voldoende vast, maar zorg dat ze achteraf ook weer kan verwijderd worden. Probeer de bomen ook niet onnodig te beschadigen en let op voorwerpen en voertuigen in de directe omgeving.

Lokale handelaars kunnen een kleine boom 'adopteren' en voor hun handelszaak plaatsen om te versieren. Op die manier kunnen ook de handelszaken, in het bijzonder diegene die nog steeds gesloten zijn, hun gevel opfleuren.

Na de kerstperiode kunnen burgers hun versieringen opnieuw weghalen en worden de bomen geplant in een heus coronabos. Het lokaal bestuur hoopt de bomen zo volgend jaar opnieuw te kunnen gebruiken.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker