Man Strikes Back - Post uit Hessdalen
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
WOENSDAG
8
DECEMBER

Woensdag 8 december 2021

Van 19u30 tot 20u20

Man Strikes Back - Post uit Hessdalen

Werft 32

2440 Geel

In de familiecircusvoorstelling Man strikes back kaatsen botsballen van het ene naar het andere object en weer terug. Verwacht je aan muzikale harmonieën, waarbij alles afhangt van een perfecte uitvoering, een precisie van de jongleur en de welwillendheid van de robots. 
Jongleur Stijn Grupping deelt de scène met vijf ogenschijnlijk eenvoudige piramidevormige objecten. Door botsballen van het ene naar het andere object en weer terug te laten kaatsen, vormt hij een elegant en ritmisch lijnenspel. Maar wat als de objecten tot leven komen en de routines van de jongleur doorbreken? Samen met de bewegende piramides ontstaan er steeds nieuwe jongleerpatronen en muzikale harmonieën, waarbij de perfectie van de uitvoering zowel van de precisie van de jongleur als van de welwillendheid van de robots afhangt. Zo ontstaat een muzikale choreografie tussen mens en robot. Maar wie stuurt wie? Wie heeft wie nodig? Of gaat de dans gelijk op?
Net zoals in de festivalhit PAKMAN vormt Frederik Meulyzer ook nu het perfecte muzikale klankbord voor Stijn Grupping. Dit topduo wordt verder bijgestaan door choreograaf Ugo Dehaes, professor in Robotica Erwin Dertien en regisseur Ine Van Baelen. Samen maken ze een spannende, futuristische en muzikale performance die onze omgang met en onwetendheid over robots en artificiële intelligentie verzinnebeeldt.
Deze jongleerperformance is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker