In de coulissen - Nele Van den Broeck & Sofie Palmers
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 24 november 2021 (van 20u00 tot 21u30)

/

In de coulissen - Nele Van den Broeck & Sofie Palmers

Kunstlaan 5

3500 Hasselt

€16

Basistarief: 16,00 €; +65: 16,00 €; -25: 8,00 €; ABO6 : 14,00 €; ABO10 : 13,00 €

Met Sofie en Nele gaat alles prima. Echt waar! Ze hebben veel bereikt, zowel op als naast het podium. Ze zijn goed bezig. Maar toch… je moest eens in hun hoofd kunnen kijken. De ene is workaholic, de ander depressief, de één immer onzeker en de ander een volleerde escapist. Maar nu is het tijd voor de waarheid. 

Een jaar lang schreven Sofie en Nele al hun zorgen van zich af tot enkel die waarheid overblijft. En dat is het materiaal geworden voor deze lichte voorstelling met een donker kantje, het beste van het slechtste! In een mix van stand-up, theater en filosofie én met een flinke streep muziek halen Sofie en Nele alles uit de kast om je een glimlach te bezorgen. 

In de coulissen biedt troost, herkenning en af en toe een flinke smartlap of wereldhit. Het is een pleidooi voor mildheid. We modderen immers allemaal maar wat aan… Verheug je samen met ons op deze theatrale mix van grote mislukkingen, diepe gedachten en filosofische inzichten -  of het gebrek daaraan…

Nele Van den Broeck en Sofie Palmers zijn geen vreemden in CCHA. Sofie kon je bewonderen aan de zijde van Sien Eggers in L’étude (nu slaat de chaos toe) (CCHA, 2017) en Den beer heeft mij gezien (CCHA, 2020). Nele was huiscolumniste tijdens het Krokusfestival 2020 en schrijft een tweewekelijkse column voor De Standaard, maar maakt ook muziek onder de naam Nele Needs A Holiday. Voor In de coulissen bundelen ze voor het eerst hun krachten.

van & met Nele Van den Broeck & Sofie Palmers / dramaturgisch advies Kristin Rogghe / coach Peter de Graef / lichtontwerp & scenografie Saskia Louwaard / in samenwerking met Arenbergschouwburg Antwerpen, KVS Brussel, 30CC Leuven, HET LAB Hasselt, Arsenaal/Lazarus, Matterhorn, CC Puurs & vzw palmers&pierlet / met de steun van Stad Antwerpen & deAuteurs / © Karen Van der Biest
neleneedsaholiday.com & sofiepalmers.com

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker