Stoffen Spektakel Leuven (stoffenbeurs)
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 februari 2020 (van 10u00 tot 17u00)

/

Stoffen Spektakel Leuven (stoffenbeurs)

Brabantlaan 1

3001 Heverlee (Leuven)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De grootste stoffenbeurs van België, komt ook dit voorjaar weer naar de Brabanthal in Leuven. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringsstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw stoffen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!

Op het Stoffen Spektakel word er door een regionale naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste naai- en lockmachines van meerdere merken. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.

De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Als u het hier niet kan vinden, vindt u het nergens!

Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker