Mijn broer: The walrus (WildShot)
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 7 oktober 2021 (van 20u00 tot 21u15)

/

Mijn broer: The walrus (WildShot)

Vlotstraat 22

9000 Gent

€13

Basistarief: 13,00 €; -18 jaar, studentenkaart, werkzoekend: 8,00 €

Theatermaakster Colette Goossens deelt in "Mijn broer: The walrus" de zoektocht naar de verloren herinneringen aan haar broer. Het is een poging om de grillige facetten van haar rouwproces te belichamen. Met uit kapotte harten en hoofden gestolen woorden brengt ze de splinters in kaart. Maar naar wat voor woorden verlangt die pijn? Welke taal schiet het minste te kort?
"Mijn broer: The walrus" is een duet tussen een zus en een dode broer. 

Colette Goossens studeert aan de dramaopleiding van School of Arts|KASK Gent. Ze is actrice en theatermaakster. Ze schrijft haar eigen voorstellingen, waarin ze telkens een spel speelt met de spanning tussen autobiografie en fictie.

VAN/MET: Goossens (en Camille Goossens) | TEKST: Colette Goossens | MUZIEK: Camille Goossens | COACHING: Kristien De Proost, Jan Steen, Pieter T’Jonck | TECHNIEK: Matilde Casier | PROP DESIGNER: Tibau Beirnaert | ADVIES: Stan Martens, Sophia Bauer, Laurens Aneca

---
Onderdeel van festival WILDSHOT (2 >10.10).
WildShot ondersteunt beloftevolle makers die opvallen door hun eigenzinnigheid in hun ontluikend makerschap. Nog schoolgaand of reeds afgestuurd, al dan niet uit de KOPERGIETERY-atelierstal, presenteren deze artistieke nieuwkomers werk dat nog niet per se ‘af’ hoeft te zijn.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker