De transformatie van het dienstencentrum Gentbrugge GEANNULEERD
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
ZONDAG
6
DECEMBER

Zondag 6 december 2020

Van 10u30 tot 12u00

De transformatie van het dienstencentrum Gentbrugge GEANNULEERD

Walpoortstraat 15

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; Om iedereen de kans te geven op een plaatsje heeft de Dienst Monumentenzorg en Stadsarcheologie Gent beslist om de plaatsen niet toe te kennen aan de eerste inschrijvers maar om een loting te organiseren. Iedereen kan zich in de week van 17/11 bij Gentinfo go.stad.gent/voorjaarslezingen of via tel. 09 210 10 10 inschrijven voor de loting voor tickets van de najaarslezing op 6/12, voor maximaal 2 personen. Ten laatste op 25/11 verneem je via e-mail of telefonisch of je ...

Het dienstencentrum van Gentbrugge, eigendom van de Stad Gent, wordt herbestemd. In het eerste deel schetst Marc Felix de plaats van het gebouw in het oeuvre van zijn vader, architect Paul Felix. In het tweede deel belicht Bram Aerts de toekomst van het voormalige dienstencentrum, dat met respect voor de bestaande architectuur wordt getransformeerd naar een gebouw waar ontmoetingen tussen verschillende gebruikers centraal staan.
Zondag 6 december van 10.30 u. - 12.00 u. in de Minardschouwburg, Romain De Coninckplein 1 te Gent.

Om iedereen de kans te geven op een plaatsje heeft de Dienst Monumentenzorg en Stadsarcheologie Gent beslist om de plaatsen niet toe te kennen aan de eerste inschrijvers maar om een loting te organiseren. Iedereen kan zich in de week van 17/11 bij Gentinfo go.stad.gent/voorjaarslezingen of via tel. 09 210 10 10 inschrijven voor de loting voor tickets van de najaarslezing op 6/12, voor maximaal 2 personen. Ten laatste op 25/11 verneem je via e-mail of telefonisch of je de lezing kunt bijwonen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker