Striptekenen – Steven de Rie
Lifestyle > Gezondheid
ZATERDAG
21
NOVEMBER

Zaterdag 21 november 2020

Van 15u00 tot 17u00

Striptekenen – Steven de Rie

Kapelstraat 64

2660 Hoboken

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Al babbelend, tekenend, vragen beantwoordend en met een map vol voorbeelden toont Steven in een mum van tijd hoe stripfiguren gemaakt worden en wat strips zo bijzonder maakt. Uiteraard gaan we daarbij ook samen aan de slag. Tijdens de workshop tekenen de deelnemers een eigen stripfiguur en leren de kneepjes om er een eigen stripavontuur mee te tekenen. Max. 25 deelnemers.
Steven de Rie (1968) is striptekenaar en cartoonist. Zijn bekendste activiteit is ongetwijfeld zijn tekenwerk als assistent van Willy Linthout op de ‘Urbanus’ kinderstrip (hij heeft nu al aan meer dan 100 albums meegewerkt).
Sinds 1994 geeft hij ook met grote regelmaat workshops over tekenen en vooral striptekenen. Zowel voor kinderen, tieners als volwassenen.

Onlangs heeft hij daarover het doeboek ‘Striptekenen!’ voor uitgeverij Lannoo gemaakt.

Al babbelend, tekenend, vragen beantwoordend en met een map vol voorbeelden toont Steven in een mum van tijd hoe stripfiguren gemaakt worden en wat strips zo bijzonder maakt. Uiteraard gaan we daarbij ook samen aan de slag. Tijdens de workshop tekenen de deelnemers een eigen stripfiguur en leren de kneepjes om er een eigen stripavontuur mee te tekenen.

De link om je plaatsje te bestellen volgt later.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker