Bollylicious: Sitara
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
10
DECEMBER

Vrijdag 10 december 2021

Van 20u30 tot 22u00

Bollylicious: Sitara

Begijnhof 11

3090 Overijse

€14

Basistarief: 14,00 €; ABO: 12,00 €; VVK: 14,00 €; KASSA: 16,00 €

Na het succes van hun eerste productie “Bombay express” halen we deze Gents dansgroep graag nog eens naar ons podium.

Deze magische voorstelling voert je mee naar de sfeer van een Indische “Mehfil”: een artistieke bijeenkomst vol middeleeuwse pracht-en-praal, oorspronkelijk opgevoerd voor de royale elite in een intieme setting. Samen met de internationale topdanser Sooraj Subramaniam verweeft Bollylicious traditionele energieke Indische dansstukken met eigentijdse dans.

Ze werden als aanstormend talent gespot en traden op in New York en India, met meerdere tournees tot gevolg. Daar vond men de kijk van deze jonge Europeanen op hun dansvormen heel innovatief, ze werden alom geprezen in het land dat hen zo inspireerde.

Ze brachten deze voorstelling in New Delhi voor ons koningspaar, een Belgische delegatie en meer dan 500 voorname Indische gasten. Verwonderd over de Belgische nationaliteit van de – authentiek uitziende Bollywood dansers – concludeerde koning Filip met trots: “Dus de B van Bollylicious staat eigenlijk niet voor Bollywood, maar voor de B van België!”

Verwacht je aan een bedwelmende avond vol meeslepende muziek, kleurrijke kostuums, beklijvende choreografieën en een goede dosis ‘glitter and glamour’. Reis mee naar een feeëriek verleden…

Met Tom Decuyper, Ayla Joncheere, Laura Neyskens, Sooraj Subramaniam en Julie Thomas.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker