Paraplu in Bouwel
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 12 december 2020 (van 20u00 tot 23u00)

/

Paraplu in Bouwel

Dorp, Bouwel

2288 Bouwel (Grobbendonk)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zaterdag 12 december komen Bert Crollet en Paraplu naar Bouwel om hun zelfgeschreven liedjes, verhalen en gedichten te delen met het publiek.

Bert Crollet opent de avond. Bert brengt een set zelfgeschreven nummers, muziek met een lach en een traan, van smartlap tot harde rock, steeds op een akoestisch gitaartje en op eigen(wijze) wijze.

Na de pauze is het de beurt aan Paraplu.
We willen de groepsleden van Paraplu graag in het kort aan u voorstellen. De een heeft een potlood en de ander een gitaar. De een schrijft verhalen met welgekozen woorden en slimme metaforen, de ander brengt u kundig gecomponeerde liederen. De een heeft iets met filosofie en de ander met de dingen der natuur. Beiden zijn ze op zoek naar perspectief, naar een soort alternatief: een wereld van woorden en akkoorden. Kom dat zien, kom dat horen! Laat u door Paraplu met liederlijke poëzie en poëtische liederen vermaken en ontroeren.

Paraplu zijn Dirk De Boeck (tekst) en Merle Erl Idris Ghyssaert (gitaar en zang). Merle en Dirk brengen liedjes, verhalen en gedichten in het Nederlands.

Dirk stapt op het podium met een handvol van zijn zelfgeschreven verhalen en gedichten over alledaagse onderwerpen. Zijn teksten bevatten wijsheid, maar ook humor en flaters, mooie beelden en filosofische bedenkingen…

Merle brengt met zang en gitaar zelfgeschreven kleinkunst over vlinders en vissen op het droge, over de gedachte van een steen op het strand, over prinsen die verdwalen op de daken, en wagentjes die zoeven door het land…

Iedereen welkom!
De toegang is gratis.
(de artiesten gaan met den hoed rond voor een vrije bijdrage).
Wij volgen tijdens het optreden strikt de coronamaatregelen qua afstand houden en het dragen van mondmaskers.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker