Verkoop van rollend materiaal en grotere stukken - onder voorbehoud van coron...
Evenementen > Beurzen & Markten
ZONDAG
16
MEI

Zondag 16 mei 2021

Van 10u00 tot 13u00

Verkoop van rollend materiaal en grotere stukken - onder voorbehoud van coron...

Leon Declercqstraat 1

9800 Deinze

€3

Voor 1 exemplaar (verkocht) rollend materiaal of groter stuk wordt de verkoper €3 aangerekend voor een verkoopwaarde tot en met €50 en €5 voor een verkoopwaarde tot en met €100 en €10 voor een verkoopwaarde vanaf €101 tot en met €200 enz…).

0477/944441

Verkoop van rollend materiaal en grotere stukken in een aparte zaal (met verkopersnummers) onder toezicht van de Gezinsbond: kinderfietsen, buggy’s, kinderwagens…

Voor 1 exemplaar (verkocht) rollend materiaal of groter stuk wordt de verkoper €3 aangerekend voor een verkoopwaarde tot en met €50 en €5 voor een verkoopwaarde tot en met €100 en €10 voor een verkoopwaarde vanaf €101 tot en met €200 enz…). Goederen die achterblijven worden geschonken aan een goed doel (Diencentrum Gent-Noord). inschrijving kapstokverkoop kan zonder inschrijving standhouder tafelverkoop Vooraf in te schrijven. Dit kan enkel via activiteit op website https://deinze.gezinsbond.be Uw inschrijving is pas geaccepteerd nadat U een bevestigingsmail krijgt van ons. Gelieve contact op te nemen mocht U na 7 dagen nog geen mail ontvangen hebben. [email protected] (geen inschrijving via email)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker