POSTPONED: ABnormal - David Numwami CANCELLED
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 12 december 2020 (van 20u00 tot 22u30)

/

POSTPONED: ABnormal - David Numwami CANCELLED

Anspachlaan 110

1000 Brussel

€15

Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 15,00 €

Als gevolg van de extra maatregelen die vrijdag 30/10 werden afgekondigd door het Overlegcomité, sluit AB de deuren tot en met eind december 2020.

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen de verstrenging van de maatregelen niet aanvechten. We begrijpen dat bij de alarmerende coronacijfers drastische maatregelen horen. Dat ook onze werking op een bepaald moment moet wijken voor de volksgezondheid, is een evidentie.

Tot en met eind december worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

We volgen de situatie op de voet en communiceren alle updates asap via onze website. Al onze kopers zullen per mail op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen van hun concert.

Verder vragen we nog om je liefst nog niet telefonisch of via mail te informeren. Check de updates van je concert via onze agenda.

-----

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

David is eindelijk terug met zijn geestige, eigenzinnige popsongs én clips. We wisten al dat hij veelzijdig geïnspireerd was, maar dit doet wel degelijk deugd!

In een nabij verleden nog terecht AB Artist In Residence geweest, maar daar kwam onder meer ineens een tournee met là Charlotte Gainsbourg tussen. Nu dus helemaal klaar met zijn nieuwe Numwami-materiaal en dat brengt hij integraal uit op zijn eigen label The ffamily in januari 2021. Dit ongetwijfeld vrolijkmakende concert wordt dus een smakelijke live avant-première!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker