Botaniek Live: Nyoko Bokbae + Miss Angel + Benz Pharaoh
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 7 augustus 2021 (van 18u00 tot 22u00)

/

Botaniek Live: Nyoko Bokbae + Miss Angel + Benz Pharaoh

Bruul 129

2800 Mechelen

€17

Basistarief: 17,00 €

Nyoko is een trio dat de muziekcultuur van vandaag het best vertegenwoordigt. Of het nu in het Wolof, Frans of Engels is, hun muziek getuigt van alles wat hen drijft: Nigeriaanse muziek, Amerikaanse rnb of Engelse broken beats. Uniek in zijn soort, is de groep gewoon het meest opwindende dat onder de Parijse zon komt. Geproduceerd door Bamao Yendé, geeft het trio concerten (We Love Green, Loud & Proud, Villette Sonique ...) met hun 2 zangers, modellen en nachtbrakers: John Grace & Boy Fall.

Angela gaat onder het pseudoniem Miss Angel, een jonge tekstschrijfster uit Antwerpen, België. Miss Angel was altijd omringd door hiphop muziek, maar in 2016 vond ze haar lyrische stem en begon ze liedjes te schrijven en a capella te spitten. Niet lang daarna kwam ze in contact met beatmakers om de studio in te duiken, wat resulteerde in de release van drie tracks in 2018: Ghetto Superstar, Money Making Mami en All Of The Shmoke. Zaterdag 7 augustus dompelt ze Botaniek Live in haar wereld van beats en hiphop.

Benz Pharaoh is een Belgische artiest, geboren en getogen in Mechelen, Antwerpen. Op jonge leeftijd begon hij met het produceren van zijn eigen beats, wat later resulteerde in het creëren van zijn eigen unieke sound als underground rapper en artiest. Op zaterdag 7 augustus speelt hij een thuismatch én opent hij Botaniek Live!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker