https://www.facebook.com/baukemeersmanmusic > https://baukemeersman.bandcamp.com/releases Den Hoed Duo Den Hoed Duo (DHD) is een band die ontstaan is in Bornem en nu vooral in het Gentse te zien is onder de vleugels van Den Hoed Music. De band werd opgericht door Bauke meersman (sax) en Sanne Werkers (gitaar). Ze treden voornamelijk op in cafés, op straat en op recepties. De muzikale set van Den Hoed Duo bestond aanvankelijk voornamelijk uit jazz standards, maar later kwamen hier ook originele nummers bij zoals het zelfgeschreven nummer “Zopje”. De muzikale invloeden die te horen zijn in hun uitvoering, komen zowel van jazz als van punk. In 2015 breidde de band zich uit. Er werd een drummer en een extra sax aan toegevoegd en zo ontstond Den Hoed Quartet (DHQ). Hoewel Den Hoed Quartet succesvol was, bleef de band niet bestaan. Het originele duo Bauke en Sanne bleven echter wel actief met hun set van Den Hoed Duo. DHD bracht in 2008 een album uit met jazz standards en traditionals. > https://www.facebook.com/DenHoedDuo > https://angeldustedmusic.bandcamp.com/album/den-hoed Meersman en de Wouw Meersman en de Wouw, een vree wijs Gents jazz duo. Reeds 5 jaar spelen we onze interpretatie van jazz standards. Al durven we wel eens de blues en/of country tour opgaan. Met Bauke op sax en Kobe op gitaar en zang. Gewoon, lekker eigenwijze klanken en melodieën: De ideale sfeermuziek voor op eender welk evenement. Geef ons een seintje en we komen graag spelen! DJ Cable Sandwich Balkanbeats, ska, dub, reggae, DnB, funk, electroswing, latin and much much more ! Met steun van...' />
DHM Strikes Back: Bauke Meersman + guests (livestream)
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 27 februari 2021 (van 18u45 tot 22u30)

/

DHM Strikes Back: Bauke Meersman + guests (livestream)

nvt

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Den Hoed Music Strikes Back in 2021!
Bringing you a new hope for a new age, and the return of the live gig
DHM presents a series of livestreams and (fingers crossed) real live events featuring some of our best artists and greatest friends. Get set for some musical mayhem!

Check out -> www.denhoedmusic.be !

For this exclusive livestream-gig Bauke will be playing a solo set AND bringing along some guests from other projects.
The livestream can be viewed on DHM's and all artists and technical crew's pages, as well as via KinkyStarTV (www.twitch.tv/kinkystartv).

ONLINE-UP:
18h45 Den Hoed Duo
19h30 DJ Cable Sandwich
20h15 Meersman en de Wouw
21h00 DJ Cable Sandwich
21h45 Bauke Meersman

Bauke Meersman
Bauke Meersman bespeelt zijn instrument en uw oren met zeer flexibele eigen composities en covers.
Ingefluisterd door Philip Glass en Colin Stetson, vertelt B.M. circulair en eigenzinnig een vloeiend muziekverhaal dat warm inwerkt op uw gemoed.
Naast multi-instrumentalist (sopraan en tenorsaxofoon, klarinet en basklarinet) met ruim 15 jaar podiumervaring, is B.M. medeoprichter van culturele organisatie Den Hoed Music en speelt hij vast in o.a. Brazzmatazz, Den Hoed Duo en International Rythm Connection.
Ook is hij al meer dan 10 jaar actief als straatmuzikant in verschillende Belgische steden en gemeenten en over de landsgrenzen heen.

> https://www.facebook.com/baukemeersmanmusic
> https://baukemeersman.bandcamp.com/releases

Den Hoed Duo
Den Hoed Duo (DHD) is een band die ontstaan is in Bornem en nu vooral in het Gentse te zien is onder de vleugels van Den Hoed Music.
De band werd opgericht door Bauke meersman (sax) en Sanne Werkers (gitaar).
Ze treden voornamelijk op in cafés, op straat en op recepties. De muzikale set van Den Hoed Duo bestond aanvankelijk voornamelijk uit jazz standards, maar later kwamen hier ook originele nummers bij zoals het zelfgeschreven nummer “Zopje”.
De muzikale invloeden die te horen zijn in hun uitvoering, komen zowel van jazz als van punk.
In 2015 breidde de band zich uit. Er werd een drummer en een extra sax aan toegevoegd en zo ontstond Den Hoed Quartet (DHQ). Hoewel Den Hoed Quartet succesvol was, bleef de band niet bestaan. Het originele duo Bauke en Sanne bleven echter wel actief met hun set van Den Hoed Duo.
DHD bracht in 2008 een album uit met jazz standards en traditionals.

> https://www.facebook.com/DenHoedDuo
> https://angeldustedmusic.bandcamp.com/album/den-hoed

Meersman en de Wouw
Meersman en de Wouw, een vree wijs Gents jazz duo.
Reeds 5 jaar spelen we onze interpretatie van jazz standards. Al durven we wel eens de blues en/of country tour opgaan.
Met Bauke op sax en Kobe op gitaar en zang.
Gewoon, lekker eigenwijze klanken en melodieën: De ideale sfeermuziek voor op eender welk evenement.
Geef ons een seintje en we komen graag spelen!

DJ Cable Sandwich
Balkanbeats, ska, dub, reggae, DnB, funk, electroswing, latin and much much more !
Met steun van...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker