PLANET IN DECAY - fototentoonstelling verlaten plekken
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
VRIJDAG
14
MEI

Vrijdag 14 mei 2021

Van 10u30 tot 22u30

PLANET IN DECAY - fototentoonstelling verlaten plekken

Thor Park 8000

3600 Genk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Planet in Decay - Fototentoonstelling Verlaten Plekken
Op 14 mei 2021 vindt er een boeiende pop-up-fototentoonstelling van art 'n decay (Jef Peeters) plaats in La Grande Salle van Thor Central te Genk!
Iedereen welkom, gratis te bezoeken, wel even het formulier invullen.
https://forms.gle/MD3gy1iAvus9FoHt9

Biografie art’n decay - Jef Peeters - www.artndecay.com
Toen de leraren op school hem vroegen wat hij later wilde worden, werd het antwoord 'ontdekkingsreiziger' niet serieus genomen. Ze lachten, want alle landen en zeeën werden al een hele tijd geleden ontdekt. "Het lijkt erop dat je iets anders zult moeten bedenken", zeiden ze.
Wel, al tien jaar bewijst Jef Peeters het tegenovergestelde. Reizend met een fascinatie voor indrukwekkende architectuur en vergane glorie, zoekt hij naar verlaten en vergeten plekken die schreeuwen om te worden herontdekt. Door zijn bekoring voor het vergankelijke gaat hij steeds op zoek naar openbare locaties die vroeger druk bezocht werden, maar niet langer voor publiek toegankelijk zijn. De plaatsen die hij verkent zijn vaak hevig aangetast door de tand des tijds. En net daar, waar de menselijke bedrijvigheid tot stilstand is gekomen en overwoekerde natuur terug de bovenhand neemt, vindt hij een pure schoonheid terug. De sfeer, de ziel en de vergeten verhalen die er uitgeademd worden, probeert hij te vertalen naar sprekende beelden.
Na een periode van intense avonturen heeft hij een zeer unieke en gevarieerde fotocollectie verzameld, klaar om door jou ontdekt te worden.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker