Lars Van de Voorde jazz in Stream92
Muziek > Concerten
ZONDAG
24
JANUARI

Zondag 24 januari 2021

Van 11u00 tot 12u00

Lars Van de Voorde jazz in Stream92

Krapstraat 159

9255 Buggenhout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In het aanbod van Stream92, stellen we je graag dit concert voor. Verwacht je aan meeslepende muzikaliteit en veel chemie in een prachtige productie van de collega's van CC Nova.

https://vimeo.com/499620796

Lars Van de Voorde is een jonge jazzpianist en componist die vergezeld van een ritmesectie op zoek gaat naar een intuïtieve vorm van muziek. Zonder veel vaste afspraken en regels, maar met wisselwerking tussen de muziek, de vertolkers en aangedreven door de energie van het publiek.
Op 13-jarige leeftijd werd hij voor het eerste geïntroduceerd tot de piano en al snel volgde ook de eerste kennismaking met jazzmuziek door zijn toenmalige leraar en mentor Werner Meert. Hij studeerde twee jaar met de pianist Ron Van Rossum aan het Lemmensinstituut in Leuven en maakt momenteel zijn master af aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen onder Erik Vermeulen. Het is ook hier dat hij Jesse Dockx (drums) en Jef Manderveld (bas) leerde kennen die nu de stevige basis van zijn vast trio vormen. In het Lars Van de Voorde trio staan improvisatie en interactie centraal, wat zorgt dat elke optreden verschillend en fris is. Jesse, Jef en Lars proberen dan ook elke optreden onbevooroordeeld en zonder al te veel vooraf bepaalde ideeën te benaderen en te zien waar de muziek hun en het publiek op het moment zelf mee naartoe neemt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker