Aan tafel met Ish Ait Hamou - Feest van het Falen
Kunst & Cultuur
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 maart 2020 (van 17u00 tot 18u30)

/

Aan tafel met Ish Ait Hamou - Feest van het Falen

Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Gastheer Ish Ait Hamou gooit enkele hot topics in onze soms falende samenleving op tafel. Hij nodigt zijn panelleden David Van Reybrouck, Alexandra Smarandescu, Rachid Atia en Maud Vanhauwaert uit om het gesprek aan te gaan, aan de hand van enkele pittige stellingen. En ook jij kan vanuit het publiek meestemmen en praten.

Aan tafel met Ish is stilaan een klassieker geworden bij Curieus. Een talkshow die elke keer verrast, omdat andere gasten zich buigen over de pijnpunten in onze samenleving. Een talkshow die echt de dialoog opzoekt, en mensen prikkelt niet in hun eigen grote gelijk te blijven vasthangen. Een talkshow die ook het publiek een stem geeft. Een talkshow die de vinger durft te leggen op wat wringt en schuurt en onrechtvaardig voelt in onze samenleving. Soms ontroerend, af en toe hilarisch, altijd uit het hart. Wedden dat ook jij je mening herziet doorheen de voorstelling?

Kijk om je heen, luister, begrijp en durf je mening bij te schaven.

Met live gecomponeerde faalpoëzie door Stijn De Paepe

Let op: je deelname is pas definitief wanneer je je online ingeschreven hebt voor de sessie op https://www.feestvanhetfalen.be/

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker