Cabaretvoorstelling Grof Geschud - Lijmen
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 9 april 2021 (van 20u15 tot 22u00)

/

Cabaretvoorstelling Grof Geschud - Lijmen

Kaaiplein 34

9220 Hamme

€15

Basistarief: 15,00 €; Korting: 13,00 €

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, “Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” aldus de jury.

In Lijmen bevragen Myrthe van Velden en Lander Severins het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden, een hilarische en ontroerende zoektocht om de ander tot op het bot te doorgronden.

Met: Lander Severins, Myrthe van Velden (tekst en spel), Raf Walschaerts, Minou Bosua (regie), Annalin van Putten (dramaturgie), Jens Vydt (klankbord), Sander Salden (lichtontwerp), Get Your Art Together (foto), Studio Kaplan (ontwerp), Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker