Ruben Block
Muziek > Concerten
DONDERDAG
16
DECEMBER

Donderdag 16 december 2021

Van 20u00 tot 23u00

Ruben Block

Turnhoutsebaan 286

2140 Borgerhout

€24

Basistarief: 24,00 €; VVK Inwoner 2140 of 2060: 22,00 €; VVK -26 jaar: 22,00 €; VVK +65 jaar: 22,00 €

Tien shows. Tien keer hopeloos uitverkocht. Ruben Block was dé gedroomde artiest om De Roma in juni weer op gang te trekken na de desastreuze coronasluiting. Om tegemoet te komen aan de immense vraag naar tickets geeft Ruben er in december nog eens een flinke lap op. In een volle zaal, met nog meer sfeer en ambiance, waar het stuift en bruist zoals in de goeie ouwe tijd.

Wie het geluk had erbij te zijn in juni, zag dat het goed zat. Omringd door een nieuwe band leverde de Triggerfinger-frontman een messcherpe show af. Na twintig jaar Triggerfinger was het reikhalzend uitkijken naar het solowerk van Ruben Block, waarbij eerste single Lights al meteen voor een portie vuurwerk zorgde. Naast nieuwe eigen nummers, blijft de zanger-gitarist ook uitpakken met verrassende covers (van onder andere PJ Harvey en Madou) en diept hij op tijd en stond enkele onverwoestbare Triggerfinger-klassiekers op.

Net als bij Triggerfinger omringt Ruben Block zich voor zijn soloproject met enkele topmuzikanten: gitarist Geoffrey Burton, drummer Teun Verbruggen en toetsenist Gilles Vandecaveye-Pinoy . Voor de productie deed Block een beroep op Mitchell Froom, met wie hij eerder al intens samenwerkte bij Triggerfinger. De Amerikaan, bekend van samenwerkingen met onder meer Los Lobos, Suzanne Vega en Elvis Costello zorgde voor die heerlijk eigentijdse sound van Ruben Blocks nieuw werk. Het moge duidelijk zijn: Ruben Block is helemaal klaar voor een nieuw verhaal en heeft er zin in!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker