Cinema Urbana: Les Misérables
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 17 september 2020 (van 21u00 tot 23u59)

/

Cinema Urbana: Les Misérables

Minkelersstraat, Zurenborg

2600 Berchem (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Stéphane is een groentje in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil, een licht ontvlambare wijk in de Parijse voorsteden. De rivaliteit tussen straatbendes is er overal voelbaar. Samen met twee ervaren collega’s doet Stéphane een interventie, die dreigt te ontsporen in een sfeer van geweld en provocatie. Een jongen uit de buurt legt met een drone het politieoptreden op film vast.

Er hangt oproer in de lucht, en de geur van kruitdamp. In een bruisend drama over radicalisme, tolerantie en provocatie, is de adrenaline moeilijk te bedwingen. Een boze film boordevol energie, die tijdens een spannende finale bijna dreigt over te koken.

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Neem zeker ook je mondmasker mee.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker