Kris Dane - Sadness/Happiness
Muziek > Concerten
ZONDAG
23
MEI

Zondag 23 mei 2021

Van 21u00 tot 22u00

Kris Dane - Sadness/Happiness

achter het cc

3200 Aarschot

€5

Basistarief: 5,00 €

Brussels singer-songwriter Kris Dane neemt je mee op een dolend boeiende en bedwelmende muzikale trip.

De naam Kris Dane zal maar bij weinigen een belletje doen rinkelen. Onterecht, want de Antwerpse Brusselaar speelde al in duizend en één groepen. Op zijn zeventiende maakte hij deel uit van de allereerste bezetting van dEUS en nadien speelde hij ook een tijdje bij Ghinzu. Sinds 2008 werkt hij aan zijn solocarrière.

In 2018 bracht hij met U.N.S.U.I. zijn 6de langspeler uit, een harttreffend meesterwerk vol wondermooie songs. Met teksten over verlies, identiteit en liefde fluistert, mompelt en croont Dane over korrelige jazzgrooves van de hand van klasbakken als Dré Pallemaers en Pascale Paulus (beide van de vaste begeleidingsband van Mélanie De Biasio). Laat je wegvoeren door het 16-minuten durende Shades, dat klinkt als een klassieke rockballad die altijd al bestaan heeft.

Kris Dane blijft voor ons één van de meest onderschatte songwriters van ons land!.. wie zich waagt aan de trip met Kris Dane, zal zich dat niet beklagen; knappe zanger, straffe muzikant, prima tekstenschrijver en oerdegelijke songsmid.Bjorn Borgt - Da Music recensie over U.N.S.U.I.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker