- MoodCollector
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 5 juni 2021 (van 20u00 tot 21u00)

/

- MoodCollector

Stadspark 1

3200 Aarschot

€10

Basistarief: 10,00 €

MoodCollector is een ska- en reggaeband uit de Antwerpse Kempen. Elk optreden hebben ze één doel: de zaal/tent/weide/... op zijn kop zetten!

Feest, fiësta, party-time! Voor minder doet MoodCollector het niet. Hoewel ontsproten in de Kempense zandgrond, bieden ze ska, reggae en andere opzwepende dansmuziek van de bovenste plank. Een tropische mengeling die gegarandeerd leidt tot feest voor iedereen. De selfmade songs brengen zon en zomer, zelfs op de meest sombere winterdag. De zanglijnen zijn aanstekelijk, de grooves onweerstaanbaar en de blazersmelodieën supervet. Luister naar de muziek en feel the MoodCollector-vibe.

MoodCollector heeft reeds een traditie van stevige feestjes en uitbundige concerten uitgebouwd. Met vijf Dill Brothers van weleer, aangevuld met een straffe en ervaren gitarist, hebben ze hun stiel geleerd op ontelbaar veel Vlaamse festivalpodia, feesttenten en concertzalen. Een MoodCollector-avond eindigt dan ook steevast met losgewerkte dansspieren, bezwete bovenlichamen en enthousiaste feestvierders. Niemand gaat naar huis zonder ‘a good mood’.

Put on your dancing shoes en skank mee. Wedden dat ook jij zal smelten voor zoveel tropisch geïnspireerde feestelijkheid?

Invloeden: Bob Marley, The Specials, Madness, Peter Tosh, The Selecter, The Skatelites, Doe Maar, The Police

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker