IBRAHIM MAALOUF
Muziek > Concerten
MAANDAG
6
DECEMBER

Maandag 6 december 2021

Dinsdag 23 maart 2021 (van 20u00 tot 23u59)

Maandag 6 december 2021 (van 20u00 tot 23u59)

Van 20u00 tot 23u59

IBRAHIM MAALOUF

Onderrichtsstraat 81

1000 Brussel

Het concert van Ibrahim Maalouf in Koninklijk Circus verplaatst naar 06 december 2021

Omwille van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd er besloten om het concert van Ibrahim Maaloufin het Koninklijk Circus te verplaatsen naar later. Gelukkig werd er ondertussen een nieuwe datum gevonden voor het concert én blijven je oorspronkelijke ticket(s) gewoon geldig voor de nieuwe datum op 06 december 2021. Je hoeft voor de rest dus geen verdere actie te ondernemen.

Alle ticketkopers ontvangen per mail een officiële bevestiging van deze wijziging. In deze mail vind je ook de voorwaarden en instructies voor een eventuele terugbetaling.De Frans-Libanese trompettist komt op 16 mei naar Jazz à Liège, 29 mei naar De Roma en 30 mei naar het Koninklijk Circus

Inmei2020 keert IbrahimMaaloufnaar aanleiding van de release van zijn 11estudioplaatS3NSterugnaarons land. DeFrans-Libanese trompettist en componistzal er drie concerten geven als onderdeel van de ‘S3NS'tour: opzaterdag 16 meiopJazz à Liège, opvrijdag 29 meiinDe Romain Antwerpen en opzaterdag 30 meiin hetKoninklijk Circusin Brussel.

Maaloufstalent om allerlei genres te vermengen wordt al meer dan tien jaar overal ter wereld geprezen.Op zijn nieuwe album bewijst hij wederom veelzijdig te zijn. Hij werkte ervoor het eerstsamenmetlatinmuzikantenvanMidden- en Zuid-Amerika.

Als tiener won Ibrahim de grootsteinternationalewedstrijden ter wereld en begon hij een carrière als klassieke solist. Vanaf de jaren 2000 wordt hij echter een vaste waarde, zowel in de pop- en de jazzwereld als in de wereldmuziek, mee dankzij zijn improvisatietalent.Sting,SalifKeita, Amadou &Mariam,Tryo,MatthieuChédid, Lhasa de Selaen tal van andere artiesten met de meest uiteenlopende stijlen doen een beroep op hem.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker