Reveil 2020
Muziek > Concerten
ZONDAG
1
NOVEMBER

Zondag 1 november 2020

Van 17u00 tot 18u30

Reveil 2020

Nieuwstraat

8956 Kemmel (Heuvelland)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Reveil is een fijn gebeuren dat nationaal doorgaat op 1 november. Meer en meer mensen hebben er behoefte aan om meer te doen op 1 november dan een bloem neer te leggen. Via Reveil wordt op vele Vlaamse begraafplaatsen op 1 november de stilte met intieme muziek en lokale verhalen doorbroken. In de wereld van Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden verhalen de wortels van een
gemeente vormen.
We werken als gemeente mee aan dit mooie project. Rond zonsondergang om 17u op de begraafplaats te Kemmel zal een intiem akoestisch optreden plaatsvinden.
Het reveil optreden wordt verzorgd door Marja&Annelies. Dit straf muzikaal duo zal een ingetogen concert brengen met zowel gezongen als instrumentale songs die passen binnen de sfeer van Reveil.
Annelies is een klassiek opgeleide gitariste die een de frisse, folky stijl heeft. Annelies Detru slaagt erin een eigen sound te creëren en is gestaag aan een eigen mooie muzikale weg aan het timmeren.
Marja Supponen, is een Finse zangers die al een hele poos woonachtig is in de regio. Ze is actief als lyricist, singersong writer en zangeres in verschillende projecten.

Toeschouwers brengen lichtjes mee en dragen zo bij tot de golf
van warmte die Reveil verspreidt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker