Jukebox 2020 - LUCAS VAN DEN EYNDE, TINE EMBRECHTS, NELE BAUWENS
Muziek > Concerten
ZATERDAG
5
MAART

Zaterdag 5 maart 2022

Van 20u00 tot 22u00

Jukebox 2020 - LUCAS VAN DEN EYNDE, TINE EMBRECHTS, NELE BAUWENS

Forum 9

2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

€27

Basistarief: 27,00 €; Vrijetijdspas: 25,00 €

Mooie liedjes duren soms wel lang! 22 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oog springende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken. Ondertussen is het alweer 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug met “den” jukebox? Het was toch zo schoon."

Daarom (en ook omdat ze ze toch zoooo graag zingen, die Nederlandstalige pareltjes) zullen Nele, Lucas en Tine voor de aller- allerlaatste keer hun keeltjes schrapen en zich wagen aan een nieuwe tocht langsheen de Vlaamse Culturele Centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek.100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via onze Jukebox-website en tijdens de voorstelling zelf kan bepalen wat ze willen horen. Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend 10-koppig live orkest. Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer uw favoriete liedje gespeeld wordt op deze ultieme Jukebox 2020, want graag zingen Nele, Tine en Lucas nogmaals de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor U! Een unieke kans om "JUKEBOX 2020" te zien (en te horen).

Uit de pers:
“Het muziekprogramma Jukebox 2000 waarbij het publiek kiest uit 100 Nederlandstalige liedjes, is als bladeren in het familiealbum terwijl je lief 2 uur over je rug streelt.” De Standaard

“INGEPAKT IN DRIE MINUTEN. In Jukebox 2000 kiest de luisteraar zelf wat hij wil horen.” Gazet van Antwerpen

“OM IN EEN DOOSJE TE DOEN. Jukebox 2000 met vlag en wimpel van wal in Bourla.” Het Nieuwsblad

Met:
Lucas Van den Eynde - zang
Tine Embrechts - zang
Nele Bauwens - zang

En 10-koppig orkest o.l.v. Jan Van Looy

Dit is een voortzetting van de deels geannuleerde tournee vanwege corona.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker