Museum Matinee 2019
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 13 oktober 2019 (van 10u30 tot 14u00)

/

Museum Matinee 2019

GRATIS

0497 58 54 96

Wie denkt dat een museumbezoek saai moet zijn, is duidelijk nog nooit naar ons Museum Matinee gegaan. Tijdens dit evenement nemen verschillende bekende Brusselaars en Vlamingen je mee doorheen de wereldgeschiedenis. Van misdaadauteur Toni Coppers en cartoonist Lectrr tot artieste Margriet Hermans en zanger Rick de Leeuw, allen presenteren zij vol passie hun favoriete kunstwerken.

Wie denkt dat een museumbezoek saai moet zijn, is duidelijk nog
nooit naar ons Museum Matinee gegaan. Tijdens dit evenement nemen verschillende bekende Brusselaars en Vlamingen je mee doorheen de wereldgeschiedenis.
Van misdaadauteur Toni Coppers en cartoonist Lectrr tot artieste
Margriet Hermans en zanger Rick de Leeuw, allen presenteren zij vol passie en inlevingsvermogen hun favoriete kunstwerken. Kom op zondag 13 oktober dus zeker naar het KMKG in het Jubelpark voor een onvergetelijk dagje cultuur. Het evenement is gratis, maar schrijf je wel even in.

Wat mag je precies verwachten?
Van 10u30 tot 12u30 zullen de special guides elk aan één museumstuk staan. Iedere 20 minuten gidsen zij het toegewezen meesterwerk. Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een plannetje waarin zij elke gids vinden met de uren waarop ze spreken. Je bent dus helemaal vrij je eigen kunstroute samen te stellen. Op het einde van de ochtend ontvangen we alle gidsen en bezoekers samen in de prachtige kloosterzaal voor een hapje en een drankje. Om 14u sluiten we af, maar wie er dan nog geen genoeg van heeft, is welkom om zelf nog wat rond te snuisteren in de indrukwekkende permanente collectie van het museum.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker