Roosje Pertz (MC) - Jade Mintjens en Soe Nsuki
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 13 november 2021 (van 20u30 tot 21u45)

/

Roosje Pertz (MC) - Jade Mintjens en Soe Nsuki

Lusthovenlaan 10

2640 Mortsel

€16

Basistarief: 16,00 €; UiTPAS: 15,00 €

Soe Nsuki woont in Antwerpen. Daar ontdekt ze haar talent voor breakdance, mode en deejayen. In 2012 zet ze haar eerste stap op een open mic avond. Nog geen vijf optredens later stond ze in de finale van de Culture Comedy Award, dé stand-up comedy wedstrijd van de Benelux en werd ze snel opgepikt om publieksopwarmer te worden van Café Corsari en om het voorprogramma te verzorgen van Philippe Geubels.

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Ze verzorgde het voorprogramma van Bart Cannaerts en Bert Gabriëls en werd zo de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Ze toerde met Michael Van Peel als één van zijn Young Ones en speelt nu het voorprogramma van Soe Nsuki’s zaalshow.
Jade is ook lid van improcomedy gezelschap The Lunatics. Ze brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium.
Ontdek haar betoverende aaibaarheidsfactor.

Roosje Pertz kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden. Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker