Warandeconcert Bravoer met Patrick Riguelle
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 23 oktober 2021 (van 20u00 tot 22u00)

/

Warandeconcert Bravoer met Patrick Riguelle

Markt 7b

3080 Tervuren

€15

Basistarief: 15,00 €

Tervuren – Na een vrijwel concertloos jaar, mag u zaterdag 23 oktober 2021 met stip noteren in uw agenda. Dan treedt koperensemble Bravoer namelijk op in De Warandepoort in Tervuren met gastsolist Patrick Riguelle, gekend als ex-zanger van Kadril en vooral ook van De Laatste Showband. Met deze veelzijdige vocalist en muzikant is een boeiend concert gegarandeerd.
Warandeconcert op zaterdag 23 oktober 2021 om 20u00 in De Warandepoort in Tervuren.

Patrick Riguelle in concert met Bravoer
Patrick Riguelle is binnen de Vlaamse muziekscene een naam die klinkt als een klok. Hij speelt en speelde met Gorki, De Mens, Noordkaap, Clouseau, Rick De Leeuw en Boudewijn De Groot. Ook internationaal is hij geen onbekende. Patrick Rigelle verdiende zijn sporen over zowat wereldwijd als frontman van zijn eigen band(s) of als sidekick van de meest diverse zangers en bands. Als klinkende namen zoals Brendan Croker, Elliott Murphy, Jools Holland, Ian Mc Cullogh, Niagara, Johnny Hallyday, Hughes Aufray van zijn diensten gebruik willen maken, weet je dat het met zijn veelzijdig talent goed zit. Bravoer is dan ook zeer vereerd om met deze topmuzikant in zee te kunnen gaan.

Dicht bij huis kennen we Riguelle als zanger en frontman van de folkband Kadril. Van 1999 tot 2011 was hij de voornaamste zanger van De Laatste Showband. Met deze band begeleidde hij internationale sterren als Sting en Emmylou Harris. Nadien toerde hij verschillende jaren samen met Jan Hautekiet

Programma 2021

Voor het Warandeconcert 2019 stelde Bravoer met Patrick Riguelle een afwisselend programma samen in drie talen. Wat dacht u van Bruxelles van Jacques Brel? Of van Birmingham van Randy Newman en I’ve Got You Under My Skin van Cole Porter? Met een Houten kop zoals Zjef Vanuytsel gaat u zeker niet naar huis. Al dat moois wordt begeleid door de unieke kopersound van Bravoer. Ook voor dit Warandeconcert bewerkte dirigent en componist Roger Derongé de nummers voor brassband.

Over Bravoer
Het Warandeconcert is een organisatie van Bravoer. Het koperensemble brengt de typische brassband-sound. Echt alléén maar koperblazers dus. Dat zijn er een veertigtal: van cornet tot euphonium, van althoorn tot trombone. En voor de goedgemikte rechtse en de stevige linkse: de slagwerkers. Het koperensemble staat altijd garant voor muziek en entertainment. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Bekijk en beluister een voorproefje van al dat moois op www.bravoer.be en op www.facebook.com/koperensemblebravoer.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker