KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Op Stap met Fritz / Museum Mayer van den Bergh (van...
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 21 november 2021 (van 0u00 tot 23u59)

/

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Op Stap met Fritz / Museum Mayer van den Bergh (van...

Lange Gasthuisstraat 19

2000 Antwerpen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In het Museum Mayer van den Bergh ga jij op ontdekking doorheen de bijzondere verzameling van Fritz. Op een krakende eeuwenoude vloer!
Met een grote verzameling maak je indruk. Dat wist Fritz ook. In Antwerpen staat al meer dan 100 jaar een huis dat letterlijk volgepropt is met de verzameling van kunstvoorwerpen met Fritz. En zijn mama heeft het speciaal daarvoor gebouwd.
Tijdens Kunstendag voor Kinderen ga je samen met je (groot)ouders op verkenning. Ga op zoek naar insecten en geheime deuren. Maak je eigen lied en je eigen portretpenning. Opgelet: je duikt niet alleen in het verleden, maar blikt ook in de toekomst. Je schrijft een briefkaart naar je toekomstige zelf. Onze gidsen staan klaar om al je nieuwsgierige vragen te beantwoorden.
Prijs: het zoekboekje 'Op stap met Fritz' (families met kinderen 6-8 jaar en hun (groot) ouders) is gratis verkrijgbaar aan de balie van het museum. U betaalt enkel toegang tot het museum (reserveer vooraf uw (gratis) ticket). Gratis voor kinderen.
Elk kind krijgt een eigen boekje mee. Per gezin krijg je ook een materialentas mee. Hier zit alles in om mee aan de slag te gaan tijdens de zoektocht. De materialentas is coronaproef.
Duur: max. 60 minuten als je alle opdrachten uitvoert.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker