Talk to me in French - Frank Mercelis - Try-out
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 27 mei 2021 (van 19u30 tot 21u00)

Vrijdag 28 mei 2021 (van 19u30 tot 21u00)

/

Talk to me in French - Frank Mercelis - Try-out

Bouwhandelstraat 72

2140 Borgerhout

€12

Basistarief: 12,00 €

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was op slag gered!

In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Toon Offeciers (Sukilove, De Kakkewieten,…) verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Aan de hand van eigen creaties, geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden als Argentijnse tango, bossanova en Nederlandstalige smartlappen, verdiept hij zich ook in zijn eigen libido en wakkert hierdoor mogelijks onblusbare brandjes aan.

Deze muziekvertelling, onder begeleiding van Dimitri Leue, is een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvoorstelling die een mens goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom naar Talk To Me In French.

www.frankmercelis.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker