Aperitiefconcert: AANGENAAM, OPERA! - Johan & Marijntje
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 oktober 2021 (van 11u00 tot 12u00)

/

Aperitiefconcert: AANGENAAM, OPERA! - Johan & Marijntje

Markt 1

9140 Temse

€10

Basistarief: 10,00 €

Opera hoeft zeker niet zwaar, ingewikkeld of enkel voor kenners te zijn! Met dit concert nemen we je mee in een verhaal, waar zowel jong als iets minder jong kan genieten van échte opera-aria’s in een ongedwongen sfeer. We maken kennis met heksen, betoverde spinnenwielen, toverdrankjes, liefdesbrieven en zigeuners. Muziek en verhaal wisselen elkaar af en vullen elkaar aan.
Johan is dirigent van het gemengd koor Sint-Gregoriusgild uit Sint-Niklaas, het Jeugdensemble De Kunstvrienden uit Sint-Niklaas en het mannenkoor De Minnezangers uit Zele. Als begeleider is Johan verbonden aan d'Academie podium van Sint-Niklaas.
Marijntje was gedurende 13 jaar een vaste waarde binnen het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers. Zij was één van de Brides Of Lucifer, waar ze ook in het metalgenre haar stemkwaliteiten ten volle kon inzetten. Toch keerde zij steeds terug naar het klassieke operarepertoire. Dankzij de podiumervaring die ze kon opdoen in binnen- en buitenland weet Marijntje het publiek te bespelen en mee te voeren door de taal van muziek.

€ 10 - € 9 (65+) - € 8 (vriend) - € 7 (-26) - 1 drankje inbegrepen

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker