HURORAM!
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZATERDAG
5
FEBRUARI

Zaterdag 5 februari 2022

Van 20u00 tot 22u00

HURORAM!

Bondgenotenlaan 21

3000 Leuven

€29

Basistarief: 29,00 €

De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijk repertoire. Na Hugo Matthysen en de Bomen is hij immers liederen blijven schrijven, voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.
Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM! De musici werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Je moet dus niet bang zijn, er zal geen half woord Antwerps te horen zijn.
Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar je na lang nadenken misschien wel een touw aan kan vastknopen. Matthysen, Mosuse & Van Ballaert brengen een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens op muziek gezet. Kan jij nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.Opgelet:Onder de huidige coronaregels valt dit event onder de verplichting van het Covid Safe Ticket voor iedereen ouder dan 12 jaar. Indien de situatie tegen de eventdatum verandert, dan zullen we daar uiteraard ook over communiceren.Lees alles over de actuele veiligheidsregels op de veilig genieten pagina.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker