RUMBARISTAS & ORCHESTRE INTERNATIONAL DU VETEX
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 augustus 2021 (van 20u00 tot 22u00)

/

RUMBARISTAS & ORCHESTRE INTERNATIONAL DU VETEX

Scheldelaan 6

8580 Avelgem

€14

Basistarief: 14,00 €; aan de deur: 16,00 €

ORCHESTRE INTERNATIONAL DU VETEX
Het grensoverschrijdende Orchestre International du Vetex is klaar voor een bezige zomer en herfst van 2021… ‘De Vetex’ stelt begin juli een nieuw album ‘Plaza Mayor’ voor en trekt met de gelijknamige voorstelling én heel veel positieve energie letterlijk de straat op. U zal het geweten hebben… “Allez-là!”.
Het Orchestre International du Vetex is niet zomaar een groep muzikanten, het is veeleer een collectief van zo’n 15 muzikanten afkomstig uit Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk. Sinds zijn ontstaan in 2004 in de voormalige textielfabriek ‘Vetex’ in de Kortrijkse Sint-Janswijk heeft de groep meer dan 1000 concerten op de teller staan.
http://www.vetex.org/

RUMBARISTAS
‘Rumbaristas’ zorgt er in 2019 voor dat de wielerklassiekers gegarandeerd zuiders gekleurd worden… Mid maart strooit het gestoorde viertal zijn titelloze debuutalbum in het rond.
De ‘mestizo new style’ band rond de Spaanse-Aragonese rumbero Willy Fuego (Amparanoia, La Kinky Beat), de Frans-Siciliaans-Poolse multi-instrumentalist Thomas Morzewski (Orchestre International du Vetex) en het spitse avantgarde Think of One-duo
Roel Poriau (drums, percussie) en Thomas de Smet (bas) wil daarmee mensen glimlachend doen heupwiegen tussen Borgerhout, Barcelona, Catania en Calais…
De Nederlandstalig-gnawa-geïnspireerde eerste single ‘Mala Hierba’ doet alvast het beste vermoeden...
https://www.rumbaristas.com/

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker